Femeia care a împins o tânără de 25 de ani în fața metroului, Magdalena Șerban, a postat în luna noiembrie mai multe mesaje pe contul ei de Facebook. Mesajele sunt neclare, pline de greșeli, pline de acuzații la adresa unor persoane care ai fi supus-o la agresiuni sexuale încă din copilărie. Postările au fost făcute în intervalul 11-17 noiembrie.

Ultima postare datează din 17 noiembrie, ora 4,16: „Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la ……. care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Poliție, Interpol, Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”.

RECOMANDAREO tânără a murit după ce a fost împinsă în fața metroului de o femeie. Primele imaginile cu agresoarea, surprinse de camerele de supraveghere. Aceasta a fost arestată

De fapt, cele mai multe postări sunt despre zilele în care femeia s-ar afla în greva foamei.

„Atenție, am 458 ore de Greva Foamei pentru că Armata Română să termine procesul și să funcționeze Legea. Sunt în GREVA FOAMEI de 475 ore în Craiova, la Parchetul Militar deoarece ….. m-a violat și m-a criticat pentru că a spus de malformația mea de la organul meu sexual”.

„Să luați foc când luați Biblia în mâini. Amin“, a mai postat femeia. „Nu sunt Legi…să orbiți când le citiți. Amin”, mai scrie femeia de 36 de ani într-o postare din luna noiembrie. „Mă numesc Șerban Magdalena și sunt din Craiova. La 6 luni am făcut o operație care nu a reușit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformație la organul meu sexual”, explică ea într-o altă postare.

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața marți, 12 decembrie, în București, după ce a fost împinsă în fața trenului, în stația de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/femeia-care-a-impins-o-pe-alina-in-fata-metroului-postari-pe-facebook-sa-luati-foc-cand-luati-biblia-in-maini-amin-45091.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/femeia-care-a-impins-o-pe-alina-in-fata-metroului-postari-pe-facebook-sa-luati-foc-cand-luati-biblia-in-maini-amin-45091-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv