Iată ce crede Papa despre diavol.


“Diavolul încearcă să creeze războiul intern într-o societate, un fel de război civil și spiritual, nu-i așa? Un război care nu se face cu arme, despre care știm se face cu vorba, cu tentaţiile. Satana este un seducător, el este cel care seamănă capcane și ca orice seducător, seduce cu farmec, cu farmec demonic, te face să crezi totul. El știe cum să vândă cu acest farmec, se vinde bine, dar plătește rău la sfârșit!”


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

“Ispita diavolului te îmbie cu bogății, bogății care te conduc încet la corupție și această corupție nu este rară, este peste tot. Pentru o mulțime de bani,în unele cazuri mult prea mulți, oameni își vând sufletele, își vând fericirea, își vând viața, vind totul. Este primul pas spre ruină spre distrugerea vieţilor celor care s-au lăsat vrăjiţi cu bani şi bogății”, titrează it.aleteia.org.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Iată ce crede Papa despre diavol. 'Diavolul încearcă să creeze războiul intern într-o societate, un fel de război civil și spiritual, nu-i așa? Un război care nu se face cu arme, despre care știm se face cu vorba, cu tentaţiile. Satana este un seducător, el este cel care seamănă capcane...

Preluat de la EVZ