Clipe de neimaginat pentru o femeie din Iaşi, care ar fi practicat prostituţia. Aceasta a fost violată, tâlhărită şi mai apoi sechestrată de un recidivist ce a dorit să-i fie…client!


Ulterior, bărbatul a fost reţinut de poliţia din Iaşi pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol şi tâlhărie. Ciprian Teodor Butnărică, în vârstă de 34 de ani, a fost eliberat condiționat în luna ianuarie, după ce a ispășit aproape 3 ani din pedeapsa de 8, potrivit Ştirile ProTv. Speriaţi de ţipetele femeii, vecinii au alertat imediat autorităţile, iar poliţişti au venit imediat la faţa locului. Femeia a fost găsită în baie, prezentând urme de violenţă în zona feței și a gâtului.Victima le-a povestit poliţiştilor că agresorul a lovit-o în repetate rânduri.Bărbatul are, însă, o altă poveste. Acesta le-a povestit procurorilor că a stabilit o întâlnire cu victima sa la telefon, după ce i-a găsit numărul de telefon pe un site pentru adulți. Se pare că refuzul acesteia l-a deranjat pe agresor, care a devenit violent. „După ce a ajuns la locuinţa persoanei vătămate, aceasta a refuzat să-i mai permită accesul în locuinţă, moment în care bărbatul a forţat uşa, a pătruns în apartament fără acordul persoanei vătămate. Prin constrângere şi sub ameninţarea cu un cuţit, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină un raport sexual“, au transmis reprezentanţii Parchetului Iași.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Anchetatorii susțin că după ce a supus-o pe femeie unor abuzuri sexuale, bărbatul i-a furat un laptop, două telefoane şi bani. „Pentru a-şi asigura plecarea, inculpatul a închis persoana vătămată în camera de baie, exercitând în tot acest timp acte de violenţă fizică asupra acesteia şi adresându-i ameninţări“, au mai precizat procurorii ieşeni.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Clipe de neimaginat pentru o femeie din Iaşi, care ar fi practicat prostituţia. Aceasta a fost violată, tâlhărită şi mai apoi sechestrată de un recidivist ce a dorit să-i fie...client! Ulterior, bărbatul a fost reţinut de poliţia din Iaşi pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol şi tâlhărie. Ciprian...

Preluat de la EVZ