Cadourile de Crăciun se pare că vin mai devreme în casele fotbaliştilor. Cel mai scump jucător spaniol din toate timpurile a anunţat că va deveni tată pentru prima oară.


Alvaro Morata, căci despre el este vorba, sărută abdomenul soţiei sale, Alice Campello. O poză care spune rapid toată povestea şi care devine, cu uşurinţă, virală pe internet. Morata  împărtăşit vestea fanilor săi de pe Instagram la doar câteva ore după ce a aflat că Chelsea va înfrunta Barcelona, în optimile Champions League.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Când te-am văzut prima dată, am ştiut că o să fii mama copiilor mei. Sunt convins că vei fi o mamă foarte bună”, a fost mesajul plin de emoţie postat de Morata pentru soţia sa. Nici Alice nu s-a lăsat mai prejos şi i-a transmis un mesaj emoţionat celui care urmează să devină tatăl copilului său. „Eşti fericirea mea, cel mai bun soţ la care am putut să visez. Eşti refugiul meu, casa mea, bucuria mea, familia mea. Cred că vei fi cel mai bun tată din lume”, a spus Alice.

Vestea că va deveni părinte pentru prima oară întregeşte acest an care a fost plin de reuşite pentru Morata. Jucătorul a câştigat campionatul şi Champions League cu Real Madrid, iar în luna iunie a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea. Suma de care este vorba este de 80 milioane de euro. Atacantul spaniol s-a impus rapid la noua echipă, cu 10 goluri şi 4 assist-uri. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Cadourile de Crăciun se pare că vin mai devreme în casele fotbaliştilor. Cel mai scump jucător spaniol din toate timpurile a anunţat că va deveni tată pentru prima oară. Alvaro Morata, căci despre el este vorba, sărută abdomenul soţiei sale, Alice Campello. O poză care spune rapid toată povestea şi care devine,...

Preluat de la EVZ