Un cuplu din municipiul Târgu Jiu a fost reținut după ce a șantajat un cunoscut om de afaceri din Gorj. Cristian Boby, de 27 de ani, și iubita sa, Daiana Ilinca, în vârstă de 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii gorjeni.

Cei doi sunt acuzați că l-ar fi șantajat pe omul de afaceri Mihai Bârsescu, în vârstă de 60 de ani, de la care fi pretins suma de 27.000 de euro. Motivul îl reprezintă o posibilă relație pe care omul de afaceri ar fi avut-o cu tânăra de 20 de ani, aceasta susținând că este însărcinată. Cei doi îi cereau bani lui Mihai Bârsescu, pentru a nu face publică toată această poveste, relatează Impact în Gorj.

Mihai Bârsescu a negat că ar avea vreo implicare în acest dosar penal.

Poliția Gorj nu a oferit detalii despre acest caz, reprezentanții IPJ Gorj motivând că procurorul de caz a refuzat să furnizeze informații din acest dosar penal.

Mihai Bârsescu este un om de afaceri cunoscut. Acesta figura în anul 2008 într-un dosar penal, ca inculpat acuzat de evaziune fiscală, alături de el fiind cercetat penal și Dumitru Udroiu, fostul șef al Finanțelor Gorj. Mihai Bârsescu a deținut două fabrici de băuturi alcoolice în Târgu Jiu.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/afacerist-santajat-de-o-tanara-pe-care-ar-fi-lasat-o-insarcinata-si-iubitul-acesteia-cuplul-a-ajuns-dupa-gratii-45128.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/afacerist-santajat-de-o-tanara-pe-care-ar-fi-lasat-o-insarcinata-si-iubitul-acesteia-cuplul-a-ajuns-dupa-gratii-45128-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv