O fată de 25 de ani a murit strivită de metrou în staţia Dristor 1, iar informaţiile anchetatorilor şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere indică faptul că a fost împinsă.


Vă redăm comunicatul Metrorex în întregime

„“Referitor la evenimentul petrecut în data de 12 decembrie a.c, Metrorex face suplimentar următoarele precizări:


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În data mai sus menţionată ne-am confruntat cu un act de agresiune fizică a unei persoane împotriva altei persoane ce s-a desfăşurat într-un interval de câteva secunde înainte de sosirea trenului în staţie.

Obiectul principal de activitate al Metrorex este transportul public cu metroul. În cadrul acestei activităţi nu au fost puse în pericol în niciun moment viaţa şi securitatea călătorilor.

Pentru menţinerea siguranţei circulaţiei trenurilor de metrou, societatea funcţionează în baza unor proceduri specifice şi sub stricta reglementare şi autorizare din partea autorităţilor feroviare din domeniu.

etrorex, ȋn calitatea sa de operator de transport public de călători are angajate servicii specializate de pază, al căror obiect de activitate ȋl reprezintă protejarea bunurilor şi valorilor din staţiile şi trenurile de metrou. Facem precizarea că aspectele care ţin de ordinea publică ȋn spaţiile publice din metrou sunt asigurate de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transport Public – Serviciul de Poliţie Metrou, structura de specialitate care coordonează, îndrumă, evaluează şi controlează activităţile specifice pentru menţinerea ordinii publice în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi faptelor contravenţionale din competenţă.

Cu toate acestea Metrorex a luat şi ia în permanenţă măsuri suplimentare pentru a oferi călătorilor condiţii optime de transport şi are în plan proiecte care vizează îmbunătăţirea acestor servicii.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
O fată de 25 de ani a murit strivită de metrou în staţia Dristor 1, iar informaţiile anchetatorilor şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere indică faptul că a fost împinsă. Vă redăm comunicatul Metrorex în întregime „“Referitor la evenimentul petrecut în data de 12 decembrie a.c, Metrorex face suplimentar următoarele...

Preluat de la EVZ