Descoperirea macabră de pe coastele regiunii British Columbia, din Canada, a adus în fața autorităților cel de-al 13-lea caz de acest gen. Polițiștii au demarat ancheta după ce au găsit un picior în locul menționat, acesta fiind ultimul dintr-un lung șir.


Descoperirea oribilă a fost făcută la începutul acestei luni de Mike Johns, un localnic care îşi plimba câinele pe coasta de sud a insulei Vancouver, susține The Guardian. Johns spune că piciorul era într-o gheată sport, însă tulburător este că părea intact.

Din 2007, alte 12 astfel de descoperiri macabre au fost făcute pe plajele din British Columbia. 8 dintre ele au fost identificate ca fiind ale victimelor unor sinucideri sau accidente.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Explicația pentru care picioarele sunt intacte este aceea că materialele sintetice din care sunt făcute ghetele sport le protejează de descompunere. 
Adepţii teoriei conspiraţiei susţin însă că picioarele aparţin victimelor unui ucigaş în serie, unor persoane decedate în tsunami-ul din 2004 din Asia sau în accidente de avion sau vapor. Alte teorii sugerează că ar proveni de la un grup imigranţi ilegali care ar fi fugit din Vancouver într-un container sau că sunt ale victimelor unui cerc de traficanţi de carne vie.

Cazul este cu atât mai complicat cu cât oceanografii susţin că acestea ar fi putut călători nu mai puţin de 1.000 de mile înainte să ajungă pe ţărmurile din British Columbia. Pe de altă parte, regiunea British Columbia are un litoral uriaş, cu o lungime de peste 25.000 de kilometri, din cauza numărului mare de insule şi golfuri.


Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/picior.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/picior-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Descoperirea macabră de pe coastele regiunii British Columbia, din Canada, a adus în fața autorităților cel de-al 13-lea caz de acest gen. Polițiștii au demarat ancheta după ce au găsit un picior în locul menționat, acesta fiind ultimul dintr-un lung șir. Descoperirea oribilă a fost făcută la începutul acestei luni...

Preluat de la EVZ