Un tânăr de 22 de ani din Constanta a fost reținut de polițiștii argeșeni pentru tentativă de omor. În urmă cu două zile, el l-a atacat cu o sabie pe fostul soț al iubitei sale.

Potrivit stirileprotv.ro, tânărul trăiește cu o femeie de 26 de ani din comună argeșeană Berevoești care, după divorț, și-a refăcut viața alături de el.

Cei doi s-au întâlnit, pe drum, cu fostul ei soț, care locuiește în casa construită împreună cu femeia. S-au luat la ceartă, pentru că, se pare, ea pretinde bani pentru partea sa din locuință.

În timpul scandalului, tânărul a scos sabia și l-a rănit pe fostul partener al femeii. Bărbatul de 34 de ani, tăiat cu sabia, a fost operat la mână, în vreme ce rivalul lui a dat declarații în fata procurorilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/constantean-retinut-de-politisti-dupa-ce-l-a-atacat-cu-o-sabie-pe-fostul-sot-al-iubitei-sale-45127.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/constantean-retinut-de-politisti-dupa-ce-l-a-atacat-cu-o-sabie-pe-fostul-sot-al-iubitei-sale-45127-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv