Cel puțin patru persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite după ce un tren a lovit un autobuz școlar, în sud-estul Franței, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Accidentul a avut loc joi după-amiază în zona localității Millas, situată în apropierea orășelului Perpignan, în sud-estul Franței.

Un autobuz școlar a fost lovit în plin de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Potrivit bilanțului preliminar, patru copii au murit în accident. Alte 20 de persoane au fost rănite, șapte fiind în stare gravă. Victimele sunt elevi cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani.

În trenul regional erau 25 de pasageri, dar niciunul nu a fost rănit.

Premierul Edouard Philippe a anunțat că se va deplasa joi seară la locul accidentului.

Președintele Emmanuel Macron, aflat la summitul UE de la Bruxelles, a transmis: “Toate gândurile mele sunt la victimele și la rudele acestui accident teribil în care a fost implicat un autobuz școlar. Mobilizarea statului va fi totală pentru intervenție”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/franta-cel-putin-patru-morti-si-zeci-de-raniti-dupa-ce-un-autobuz-scolar-a-fost-lovit-de-un-tren-45130.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/franta-cel-putin-patru-morti-si-zeci-de-raniti-dupa-ce-un-autobuz-scolar-a-fost-lovit-de-un-tren-45130-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv