Motivul apariției hot este o ședință foto de promovare a unei linii de produse personale.  Kim a pozat pe genunchi, cu faimosul ei posterior la înaintare, dar le-a oferit fanilor și o vedere din față, scrie Spynews.ro. 


Într-un selfie făcut în fața oglinzii, unde strălucește, la propriu. Praful auriu îi acoperă bustul dezgolit și lucește puternic în luminile telefonului.

Kim Kardashian s-a născut pe 21 octombrie 1980 în Los Angeles, California, în familia lui Robert Kardashian și Kris (născută Houghton). Ea are o soră mai mare, Kourtney, o soră mai mică, Khloé, și un frate mai mic Rob.  Mama lor este de descendență olandeză, engleză, irlandeză și scoțiană,[3] iar tatăl lor este un american de origine armeană.[4] După ce părinții săi au divorțat în 1991, mama ei s-a recăsătorit din nou în același an, cu Caitlyn Jenner, pe atunci numit Bruce (Jenner și-a schimbat prenumele în Caitlyn din cauza schimbării de sex în 2015) – un medaliat cu aur la proba de decatlon de la Olimpiada de vară din anul 1976.  Prin mariajul lor, Kim a căpătat noi frați-vitregi: Burton “Burt”, Brandon și Brody; și sora vitregă Casey; plus două noi surori din mariaj: Kendall și Kylie Jenner.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În adolescență a învățat la Marymount High School, o școală romano-catolică de fete din Los Angeles. În 1994, tatăl lor l-a reprezentat pe jucătorul de fotbal american și actor O. J. Simpson în cazul cazul unui presupus omor comis de acesta. Simpson este nașul lui Kim Kardashian. Tatăl lui Kim a murit în 2003 din cauza cancerului.

Kardashian a fost implicată într-o relație romantică cu Nick Lachey, Ray J, Ben Roethlisberger, Nick Cannon și Damon Thomas. Ea a divorțat de producătorul Damon Thomas în 2004 și este fondatoarea DASH, un magazin de modă din Calabasas, California. În prezent este căsătorită cu Kanye West și împreună au doi copii, pe North și Saint West.

Sursa Wikipedia


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Motivul apariției hot este o ședință foto de promovare a unei linii de produse personale.  Kim a pozat pe genunchi, cu faimosul ei posterior la înaintare, dar le-a oferit fanilor și o vedere din față, scrie Spynews.ro.  Într-un selfie făcut în fața oglinzii, unde strălucește, la propriu. Praful auriu îi...

Preluat de la EVZ