Peste 1.500 de români, admiratori ai Regelui Mihai, au trecut, astăzi, până la ora 12.00, prin Sala Tronului a Palatului Regal din București, pentru a-i aduce un ultim omagiu suveranului român. Alte 1.500 e persoane erau așezate la coada de lângă palat. Și fostul principe Nicolae a mers la Palat.

Fostul principe Nicolae a mers, astăzi, la Palatul Regal, unde a stat de vorba cu oamenii din mulțime. Nicolae a refuzat să facă declarații presei.

“Sunt alături de țară și popor, cum a fost bunicul meu întotdeauna”, i-a spus Nicolae unui bărbat.

Oamenii care așteptau la rând pentru a ajunge la catafalcul Regelui i-au transmis mai multe mesaje de susținere lui Nicolae, unii povestindu-i cum l-au cunoscut pe Regele Mihai.

Fostul principe a fost însoțit de logodnica lui.

De miercuri seară și până astăzi la orele prânzului, potrivit reprezentanților Crucea Roșie, peste 1.000 de persoane au solicitat ceai cald și apă, în fața palatului fiind montat un cort al Crucii Roșii de unde oamenii pot solicita apă și ceai.

Toți cei care vor să depună flori și să se închine la catafalcul Majestății Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal astăzi, până la ora 22.00, dar și vineri, 15 decembrie 2017, între ora 08.00 și ora 22.00, potrivit programului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mii-de-oameni-omagii-pentru-regele-mihai-la-palatul-regal-printre-ei-fostul-principe-nicolae-45115.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mii-de-oameni-omagii-pentru-regele-mihai-la-palatul-regal-printre-ei-fostul-principe-nicolae-45115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv