Ninge abundent și este ceață densă, în această seară, pe Drumul Național 17, între Bistrița și Vatra Dornei, polițiștii recomandând prudență în trafic șoferilor care circulă în zona Pasului Tihuța.

Polițiștii Inspectoratului General al Poliției Române îi sfătuiesc pe șoferii care se deplasează pe DN17 Bistrița – Vatra Dornei să manifeste prudență sporită la volan și să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, întrucât în zona Pasului Tihuța (în județul Bistrița-Năsăud) circulația auto se desfășoară în condiții de ninsoare abundentă și ceață densă.

Potrivit sursei citate, drumarii acționează cu material antiderapant, pentru a păstra carosabilul în condiții normale. Deocamdată, nu sunt semnalate probleme deosebite în acest loc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/ninsoare-abundenta-si-ceata-densa-in-pasul-tihuta-politistii-recomanda-prudenta-in-trafic-45132.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/ninsoare-abundenta-si-ceata-densa-in-pasul-tihuta-politistii-recomanda-prudenta-in-trafic-45132-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv