Doi români au fost implicați într-o altercație violentă produsă în stația de metrou Bockstael din capitala Belgiei, Bruxelles.

Unul dintre aceștia a decedat, în timp ce celălalt a ajuns în stare gravă la spital. Constantin S. ar fi bărbatul român omorât cu mai multe lovituri de cuțit, potrivit Adevărul.

Fratele său se află în stare gravă la spital. Bărbatul a fost operat de două ori și este internat în spital în stare gravă.

Incidentul a avut loc duminică seara, potrivit adevarul.ro. În urma incidentului, patru suspecți au fost arestați pentru omor și tentativă de omor. Aceștia urmează să fie prezentați în fața camerei de consiliu.

Autoritățile belgiene continuă cercetările pentru a identifica toate persoanele implicate în altercație și pentru a stabili gradul de participare a fiecăreia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/o-noua-tragedie-la-metrou-un-roman-a-fost-omorat-intr-o-statie-din-bruxelles-45118.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/o-noua-tragedie-la-metrou-un-roman-a-fost-omorat-intr-o-statie-din-bruxelles-45118-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv