Şase persoane din localitatea buzoiană Tisău, care se întorceau de la biserică, au căzut în apă de la o înălţime de circa cinci metri, trei dintre acestea fiind într-o stare mai gravă, după ce puntea peste pârâul Cheia a cedat, susține Agerpres. 


“Cele şase persoane se întorceau de la biserică în momentul în care puntea veche de 50 de ani s-a rupt, din cauza scândurilor putrede. Acestea au căzut în apa nu foarte adâncă a pârâului Cheia, însă s-au lovit de pietrele din albia râului, existând, de asemenea, şi riscul de hipotermie”, a declarat primarul comunei Tisău, Mihai Cristian.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Buzău, Rodica Corneci, “trei dintre victime au fost preluate de salvările Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, iar alte trei persoane au fost duse la spital cu autospeciala de transport victime multiple din cadrul ISU Buzău. Acestea au vârste cuprinse între 32 şi 77 de ani şi au traumatisme multiple de coloană cervicală, de bazin şi abdominale”. 

La locul incidentului au ajuns şi reprezentanţi ai Poliţiei, care au deschis dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Şase persoane din localitatea buzoiană Tisău, care se întorceau de la biserică, au căzut în apă de la o înălţime de circa cinci metri, trei dintre acestea fiind într-o stare mai gravă, după ce puntea peste pârâul Cheia a cedat, susține Agerpres.  'Cele şase persoane se întorceau de la biserică...

Preluat de la EVZ