Procurorii DIICOT au reținut cinci persoane și au pus sub control judiciar alte două, suspectate că au comercializat droguri sub formă de cannabis, comprimate ecstasy și amfetamină, elevilor din București și Ilfov, anunță parchetul.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2017, inculpații – membri ai unei rețele infracționale au comercializat droguri sub formă de cannabis, comprimate ecstasy și amfetamină, pe raza municipiului București și a județului Ilfov. S-a reținut că, inculpații distribuiau drogurile unor consumatori, în majoritate minori, elevi ai unor instituții de învățământ (licee)”, anunță, într-un comunicat de presă Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Conform sursei citate, procurorii au făcut, în acest dosar, 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București, în urma cărora au fost găsite și ridicate peste 700 grame cannabis, sumele de 6.000 de euro și 19.000 de lei.

DIICOT a cerut Tribunalului București arestarea preventivă a patru dintre cei trei inculpați reținuți și arestarea la domiciliu a celui de-al cincilea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/traficanti-care-vindeau-cannabis-ecstasy-si-amfetamina-in-licee-retinuti-de-diicot-45126.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/traficanti-care-vindeau-cannabis-ecstasy-si-amfetamina-in-licee-retinuti-de-diicot-45126-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv