Patru persoane, între care și un copil în vârstă de 10 ani, au fost rănite, în această seară, în urma unui accident rutier produs în comuna Variaș, din județul Timiș, fiind implicate două mașini.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, două mașini au fost implicate în accidentul rutier. În cele două autoturisme se aflau patru persoane, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofițer și 8 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare și 3 echipaje SAJ. În accident au fost implicate două autoturisme, trei persoane în unul (doi adulți și un copil de 10 ani), dintre care două persoane (adulții, bărbați) au rămas încarcerate. În cealaltă mașină se afla doar o persoană de sex masculin. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital la Timișoara”, arată ISU Timiș.

Cele patru persoane au fost transportate la spital conștiente.

Sursă foto: tion.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-doua-masini-s-au-ciocnit-patru-persoane-intre-care-un-copil-au-ajuns-la-spital-45202.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-doua-masini-s-au-ciocnit-patru-persoane-intre-care-un-copil-au-ajuns-la-spital-45202-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv