În apropierea spectacolului de stand-up comedy de la Sala Palatului la care participă mai multe vedete ale comediei românești, actorul Constantin Diță a anunțat că nu va putea participa din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul actorului, cunoscut pentru rolul său din ,,Las Fierbinți”, nu a dat foarte multe detalii despre ce anume îl împiedică să participe, dar a dat de înțeles că ar fi făcut orice ca să poată să bucure spectatorii care așteptau să îl vadă pe scenă.


„Anunț cât se poate de important. Anul acesta nu o să particip la spectacolul de la Sala Palatului. M-am gândit foarte mult înainte să iau decizia asta. Îmi pare rău pentru oamenii din public, care vor fi dezamăgiți, dar decizia asta a apărut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate. Nu vreau să intru în detalii medicale, dar pot să spun că am așteptat până în ultimul moment să văd dacă starea mea fizică se va îmbunătăți. Din păcate, nu e cazul. Sunt în pline investigații, în încercarea de a descoperi cauza. Îmi pare tare rău, dar prefer să ne vedem la anul sănătoși și sper că toată povestea asta complicată o să dispară și poate o să ajung să fac și glume pe tema asta. Sper din tot sufletul să mă înțelegeți”, a scris apreciatul actor pe pagina personală de Facebook.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Mesajul său a adunat foarte multe comentarii calde și emoționante din partea fanilor, care îi ureză însănătoșire grabnică și îl așteaptă înapoi pe scenă.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În apropierea spectacolului de stand-up comedy de la Sala Palatului la care participă mai multe vedete ale comediei românești, actorul Constantin Diță a anunțat că nu va putea participa din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul actorului, cunoscut pentru rolul său din ,,Las Fierbinți”, nu a dat foarte multe detalii...

Preluat de la EVZ