CS „U” Craiova a câștigat cu 2-1 confruntarea cu CFR Cluj, desfășurată, sâmbătă, pe „Ion Oblemenco”, în etapa a 22-a a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Alexandru Băluță (45+1), și-au dublat avantajul datorită lui Alexandru Mitriță, iar ardelenii au redus din diferență după reușita lui Urko Vera (61). În minutul 81, Alexandru Băluță a fost eliminat pentru cumul de cartonașe.


CFR Cluj rămâne lidera campionatului, cu 49 de puncte, iar pe locul al doilea se află FCSB (44 – un meci mai puțin jucat). Craiova este pe 3, cu 43 de puncte.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

La final, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a surprins: „Suntem mult mai bine decât ne așteptam. Nu e obiectivul meu să iau campionatul. Dacă vom reuși e foarte bine, dar obiectivul meu e să mergem în cupele europene. Cred că meritam cel puțin un egal, mai ales că au fost faze controversate, au fost două faze clare la care ne-au dezavantajat. La primul gol n-a fost corner și apoi a fost penalty la Gustavo, a preluat mingea cu mâna în careu”, a spus Petrescu la Digi Sport.


rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
CS „U” Craiova a câștigat cu 2-1 confruntarea cu CFR Cluj, desfășurată, sâmbătă, pe „Ion Oblemenco”, în etapa a 22-a a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Alexandru Băluță (45+1), și-au dublat avantajul datorită lui Alexandru Mitriță, iar ardelenii au redus din diferență după reușita lui Urko Vera...

Preluat de la EVZ