Astfel, în fruntea Ministerului Educației este foarte probabil să revină senatorul PSD, Ecaterina Andronescu. Prezentă în emisiunea România 9, de la TVR 1, Andronescu a declarat că „nu exclude” această variantă.

În plus, Ecaterina Andronescu a mai precizat că are și un program pentru Educație, care ar conține cinci puncte esențiale și pe care îl va prezenta colegilor din partid.

Președintele Klaus Iohannis a acceptat, miercuri, propunerea făcută de PSD pentru postul de premier, în persoana europarlamentarului Viorica Dăncilă. Decizia vine în urma consultării avute miercuri la Cotroceni de către șeful statului cu partidele politice.

Klaus Iohannis a ACCEPTAT. Viorica Dăncilă e noul PREMIER: „Am decis să dau PSD încă o șansă. Acum trebuie să performeze”

Tag-uri:
guvern, cabinet, ministru, premier, ecaterina andronescu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-742.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-742-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Astfel, în fruntea Ministerului Educației este foarte probabil să revină senatorul PSD, Ecaterina Andronescu. Prezentă în emisiunea România 9, de la TVR 1, Andronescu a declarat că „nu exclude” această variantă. În plus, Ecaterina Andronescu a mai precizat că are și un program pentru Educație, care ar conține cinci puncte...

Preluat de la EVZ