Vedeta în vârstă de 22 de ani pare să-și fi mărit posteriorul în mod substanțial în ultimii ani, ajungând să o facă invidioasă chiar și pe Kim Kardashian, cunoscută pentru fundul ei proeminent. 

Ultima imagine pe care Demi Rose a postat-o pe Instagram a pus fanii cu botul pe labe. Vedeta apare într-o rochie transparentă și extrem de mulată, care lasă să i se vadă fundul extrem de bine conturat.

Demi are un secret pentru posteriorul ei, care pare că nu se mai oprește din crescut. Vedeta a declarat pentru publicația britanică The Sun că această transformare se datorează „genelor sale, dar mai ales datorită exercițiilor fiice făcute la sala de fitness și dieta echilibrată”

Demi Rose a avut ca antrenor personal un expert in fitness care susține că lucrează cu ea de patru sau cinci ori pe săptămână.

Galeria foto atașată nu mai are nevoie de comentarii.

Tag-uri:
demi rose, vedeta, posterior, fund, poze, foto, instagram

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-734.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-734-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Vedeta în vârstă de 22 de ani pare să-și fi mărit posteriorul în mod substanțial în ultimii ani, ajungând să o facă invidioasă chiar și pe Kim Kardashian, cunoscută pentru fundul ei proeminent. Ultima imagine pe care Demi Rose a postat-o pe Instagram a pus fanii cu botul pe labe....

Preluat de la EVZ