Donald Trump ar fi foarte dornic să răspundă la orice întrebare din partea procurorului special Robert Mueller, șeful investigației privind o posibilă complicitate dintre liderul american și Moscova.

Avocatul lui Trump, Ty Cobb, a declarat că președintele este „foarte dornic să se așeze și să ofere toate răspunsurile posibile la întrebările pe care procurorul special” i le-ar adresa, potrivit unui interviu la CBS.

„Este foarte dornic să explice procurorului special… Să spună tot ce este necesar pentru ca această anchetă să poată fi închisă”, a subliniat avocatul, care a repetat că nu a existat nici o legătură între Trump și Moscova.

Cobb a adăugat că închiderea anchetei poate avea loc „între patru și șase săptămâni” și că speră că procurorul special nu va încerca să întindă capcane pentru a-l face să se contrazică.

Cu o săptămână în urmă, Donald Trump susținea că este „improbabil să existe o întâlnire” cu Mueller, un fost director FBI, numit procuror special anul trecut pentru a face lumină asupra eventualelor legături între campania electorală a reprezentantului republican și Kremlin.

Până acum, nu a fost produsă nici o dovadă în legătură cu această „complicitate”.

Tag-uri:
trump, rusia, ancheta, mueller

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-839.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-839-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Donald Trump ar fi foarte dornic să răspundă la orice întrebare din partea procurorului special Robert Mueller, șeful investigației privind o posibilă complicitate dintre liderul american și Moscova.Avocatul lui Trump, Ty Cobb, a declarat că președintele este „foarte dornic să se așeze și să ofere toate răspunsurile posibile la...

Preluat de la EVZ