Un muncitor care lucra în Șantierul Naval Tulcea a murit, în această seara, după ce a fost strivit între o piesă și un perete, în timp ce se afla la bordul unei nave.

Accidentul s-a produs în timp ce mai mulți muncitori lucrau la fixarea unei piese, iar la un moment dat, în urma unei mișcări greșite, capul victimei a fost prins între piesa respectivă și un perete.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a murit pe loc.

Pentru scoaterea acestuia a fost solicitată intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU Delta Tulcea, trupul fiind apoi transportat la morgă pentru necropsie.

Polițiștii tulceni cercetează cazul sub coordonarea unui procuror pentru a stabili cum s-a produs accidentul. De asemenea, incidentul este investigat și de către inspectorii de muncă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-de-munca-la-santierul-naval-tulcea-un-muncitor-a-murit-strivit-46188.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-de-munca-la-santierul-naval-tulcea-un-muncitor-a-murit-strivit-46188-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv