Imaginile surprinse de camerele de luat vederi din aeroport s-au răspândit pe internet și au devenit virale. Aeronava a început să se balanseze în momentul aterizării și a fost pe punctul de a prăsi pista, din cauza curenților de aer puternici.

Din fericire, aterizarea a fost efectuată cu succes, grație pilotului curajos care a refuzat să întoarcă aeronava din loc și să arerizeze pe un alt aeroport.

De două zile, Germania se confruntă cu o furtună puternică, rafalele de vânt ajungând să atingă și 140 de kilometri pe oră.

Tag-uri:
aeronava, dusseldorf, aterizare, urgenta, pasageri, vant

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-896.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-896-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Imaginile surprinse de camerele de luat vederi din aeroport s-au răspândit pe internet și au devenit virale. Aeronava a început să se balanseze în momentul aterizării și a fost pe punctul de a prăsi pista, din cauza curenților de aer puternici.Din fericire, aterizarea a fost efectuată cu succes, grație...

Preluat de la EVZ