Obiectele din Palatul Buckingham au fost descoperite în timpul lucrărilor pentru proiectul de reconectare a prizelor din locuința regală. Valoarea estimată a modernizării este de 418 milioane euro.

Momentan, cea mai plauzibilă ipoteză este că relicvele recuperate au fost scăpate de curtezanele Regineri Victoria.

Electricienii care au de înlocuit 6500 de prize, 32 de kilometri de cabluri și 16 kilometri de țevi de apă  au descoperit o adevărată capsulă a timpului. Țigările Piccadily Number One, Player’s Navy Cut și Wild Woodbines erau mărci foarte populare în Marea Britanie a secolului XIX.

Pachetele provin cel mai probabil de la sfârșitul secolului XIX sau începutul secolului XX.

Pagina mototolită este din ziarul Evening Standard, ediția din 7 noiembrie 1889 și prezintă programul pieselor de teatru, dar și realizările unui Conte de Chesterfield.

Fotografiile au fost distribuite de pe contul de Twitter al familiei regale, însoțite de prezentări video ale proiectului. Într-unul dintre videoclipuri, muncitorii înlocuiesc lespezile străvechi din camera de recepție, unde regina își primea odinioară oaspeții.

„Lucrările au scos la iveală bucăți de istorie ascunse sub podelele Palatului Buckingham, printre care și această secțiune din ziarul Evening Standard, publicată în 1889. Au mai fost descoperite și trei pachete de țigări”, scria în mesajul distribuit de pe contul de Twitter.

Sursa: Youtube/ Familia Regală britanică

Tag-uri:
Buckingham, Marea Britanie, familia regala, secrete familie regala

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-916.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-916-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Obiectele din Palatul Buckingham au fost descoperite în timpul lucrărilor pentru proiectul de reconectare a prizelor din locuința regală. Valoarea estimată a modernizării este de 418 milioane euro.Momentan, cea mai plauzibilă ipoteză este că relicvele recuperate au fost scăpate de curtezanele Regineri Victoria.Electricienii care au de înlocuit 6500 de...

Preluat de la EVZ