Este un “Miting Politic”, potrivit politicianului Gelu Vişan.
“USR-PNL și ( din păcate) PMP, cu autocarele la miting. Primesc informații din județe cum se organizează Opoziția pentru deplasarea la miting. Sute de persoane din fiecare județ, normă de partid.
Până la urma urmei este un miting politic organizat și de partide, de măreții lideri politici care s-au ascuns în chiloții domnișoarei cu Mercedes de la “Corupția Ucide”.
Eu știam că unii lideri ai opoziției sunt impotenți, dar că nu au c…e deloc, sa nu-și asume mitingul, este de-a dreptul grețos.
NOTĂ: Primesc tot felul de mesaje de la unii din opoziție. Nu am decât o replică pentru ei:
Măi nenorociților, guvernul Boc a fost dat jos tot în urma unor Manifestații de stradă, organizate din Ianuarie 2011, la Universitate, zi de zi, ați uitat? Ați uitat cu toții ce Manifestații, inclusiv ale polițiștilor cu pistolul la brâu care strigau în fel și chip; și atunci PNL-ul, acest partid de securiști, manifesta în stradă, ca și acum”. a scris pe contul de Facebook Gelu Vişan.

Tag-uri:
autocarele, miting, opoziţia, USR, PNL, PMP

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-893.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-893-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Este un 'Miting Politic', potrivit politicianului Gelu Vişan. 'USR-PNL și ( din păcate) PMP, cu autocarele la miting. Primesc informații din județe cum se organizează Opoziția pentru deplasarea la miting. Sute de persoane din fiecare județ, normă de partid. Până la urma urmei este un miting politic organizat și de partide,...

Preluat de la EVZ