De data aceasta cea care a căzut în laţ a fost o profesoară de 39 de ani, Marisela Winn, profesoară de engleză la un liceu din Mc Allen, Texas.

Pradă unei pasiuni desfrânate pentru un elev al său de 16 ani, Marisela a sedus băiatul implicându-l într-o relaţie sentimentală şi sexuală care a durat luni de zile, în timpul cărora şi-au trimis cel puţin 5.000 de mesaje: o relaţie intens cerebrală care se termina din ce în ce mai des în relaţii fizice, atunci cînd elevul mergea la profesoară acasă. Povestea, despre care nimeni n-a ştiut nimic, a ieşit la suprafaţă abia acum când băiatul a vorbit cu mama sa, destăinuindu-i relaţia care-l lega de Marisela.

Femeia n-a mai stat pe gânduri şi s-a adresat imediat poliţiei: s-a declanşat o anchetă care, după două luni, s-a terminat cu arestarea profesoarei, care a fost imediat dată afară din învăţământ. Dusă în închisoare, Marisela a ieşit marţi după ce a plătit o cauţiune: întoarsă acasă, va trebui să-şi pregătească apărarea în faţa a numeroase acuzaţii, printre care şi aceea  de a fi profitat de poziţia ei dominantă şi de a fi trădat încrederea pusă în ea ca educator, terminată cu abuzarea sexuală a unui minor. Un fenomen care În SUA se răspândeşte şi care pare a nu se mai termina, titrează presa americană.

Tag-uri:
profesoară, engleză, sex, minor, arestată

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-900.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-900-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
De data aceasta cea care a căzut în laţ a fost o profesoară de 39 de ani, Marisela Winn, profesoară de engleză la un liceu din Mc Allen, Texas.Pradă unei pasiuni desfrânate pentru un elev al său de 16 ani, Marisela a sedus băiatul implicându-l într-o relaţie sentimentală şi...

Preluat de la EVZ