Opțiunea apare celor care au ultima versiune a Instagram instalată pe dispozitivele lor, potrivit Daily Mail.

Pe lângă permisiunea de a vedea când cineva a fost ultima oară online, prietenilor li se permite și să vadă când acea persoană le scrie un mesaj.

Sursa FOTO: Instagram

Totuși, opțiunea nu se aplică pentru toți cei care urmăresc un cont. Utilizatorii cu care cineva a vorbit în trecut și pe care și acesta îi urmărește vor putea vedea ultima dată când acesta a intrat pe Instagram.

Astfel, opțiunea nu e deloc diferită de cea din aplicația de mesagerie a Facebook, arătând cu câte minute sau ore în urmă un utilizator a fost online.

Pentru cei care nu vor să le permită prietenilor să afle acest detaliu, opțiunea poate fi oprită din „Settings”, prin debifarea proprietății „show activty status”.

Tag-uri:
Instagram, optiune instagram, intimitate, intimitate online

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/instagram.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/instagram-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Opțiunea apare celor care au ultima versiune a Instagram instalată pe dispozitivele lor, potrivit Daily Mail.Pe lângă permisiunea de a vedea când cineva a fost ultima oară online, prietenilor li se permite și să vadă când acea persoană le scrie un mesaj. Sursa FOTO: InstagramTotuși, opțiunea nu se aplică pentru...

Preluat de la EVZ