Evz: „Andra nu se mai oprește din plâns” sau „A spus adevărul despre Cătălin”. E imposibil să navighezi pe internet și să nu dai de cel puțin un astfel de titlu, care de multe ori nu are nici cea mai mică legătura cu știrea în sine. Te afectează? Te sună părinții, prietenii?…

Andra: A fost o perioadă în care erau și mai dese aceste titluri care te induceau în eroare, acum mi se par mai rar întâlnite. Cred că s-au obișnuit prietenii și rudele noastre, toți se așteaptă să afle de la noi dacă există o problemă. Pe mine nu mă mai deranjează deloc, adică nu le iau personal. Înțeleg că mecanismul e creat ca să aducă cititori pe un site, prefer să evit acele site-uri și atât.

– E adevărat că tu și Cătălin nu vă certați niciodată?

– Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, cred eu, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor. Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. Dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord de obicei.

– Spune-mi care sunt piesele interpretate de tine, dedicate lui Cătălin și copiilor tăi.

– Cânt cu gândul la Cătălin majoritatea cântecelor de dragoste, mai puțin cele de despărțire, desigur! Primul care îmi vine în minte este: „Mai ai un lucru să-mi dai”, mi l-a compus Marius Moga după ce eu și Cătălin ne-am logodit și am anunțat asta, am arătat inelul… pe care îl așteptam, bineînțeles. „Atâta timp cât mă iubești” este iarăși o piesă care mă face să mă gândesc la Cătălin. „Iubirea schimbă tot”, deși textul spune „să accept să fiu altcineva de teamă că ai pleca”, iar asta nu ni se aplică. În relația asta sunt eu însămi și sunt iubită pentru asta. Probabil că asta e și cheia unei relații sănătoase.

Piese legate de copii nu am, dar când cânt „Vis de iarnă” mă gândesc la toată familia mea și deseori îmi dau lacrimile.

Andra poveșteste cum a fost prima oară când a urcat scenă, în fața unui juriu

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu fac din nou echipă, în această primăvară, pentru a descoperi noi talente în oameni simpli. Noul sezon „Românii au talent” a intrat deja în derulare, prin organizarea castingurilor în țară. Andra, cea mai în măsură să spună cât de dificil este să-ți stăpânești emoțiile în fața unui juriu, ne-a povestit despre prima ei experiență de acest gen.

EVZ: Ce poți să-mi spui despre concurenții care au urcat pe scenă până acum?

Tag-uri:
Andra, casnicia, adevarul, Maruta, scene, juriu, Romanii au talent

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/andra-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/andra-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Evz: „Andra nu se mai oprește din plâns” sau „A spus adevărul despre Cătălin”. E imposibil să navighezi pe internet și să nu dai de cel puțin un astfel de titlu, care de multe ori nu are nici cea mai mică legătura cu știrea în sine. Te afectează? Te...

Preluat de la EVZ