Se circulă în condiții de ploaie pe autostrada A 1 București-Pitești și pe DN7 Valea Oltului, iar pe DN1 Valea Prahovei ninge. Centrul Infotrafic din Poliția Română avertizează că există pericolul formării de polei pe mai multe drumuri naționale.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliția Română, sâmbătă dimineață nu mai există drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile și nici accidente rutiere care să impună restricții de circulație pe aceste artere.

Pe foarte multe tronsoane de drumuri se circulă în condiții de iarnă.

Plouă pe Autostrada A1 București-Pitești, iar pe A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea nu sunt precipitații, carosabilul este uscat, fără probleme de circulație.

Pe DN7 Valea Oltului plouă ușor, iar pe DN1 Valea Prahovei ninge, dar se acționează cu utilaje și material antiderapant, nu sunt probleme.

”În final, având în vedere că pe parcursul zilei există pericolul formării poleiului pe mai multe drumuri naționale, sfătuim conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza de deplasare, să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiții de siguranță, să nu frâneze sau să vireze brusc și să utilizeze, cu precădere, frâna de motor”, arată Infotrafic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/aten-ie-oferi-circulatie-in-conditii-de-ploaie-pe-autostrada-a-1-pericol-de-polei-pe-mai-multe-drumuri-nationale-46197.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/aten-ie-oferi-circulatie-in-conditii-de-ploaie-pe-autostrada-a-1-pericol-de-polei-pe-mai-multe-drumuri-nationale-46197-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv