Numărul 1 WTA a salvat trei mingi de meci în decisiv și a mărturisit la interviul de după terminarea partidei: „A fost cu siguranţă un meci dificil, atât de lung… Nu am mai jucat un al treilea set atât de lung, astfel că sunt fericită că am putut sta şi câştiga. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos că am putut arăta un tenis bun, sper că v-a plăcut şi vă mulţumesc pentru susţinere.

Nu am nicio idee cât am alergat, dar simt că muşchii mei s-au dus, nu ştiu cum e glezna, că nu o mai simt, dar a fost frumos să fiu pe teren, să câştig acest meci şi să fiu din nou în turul al patrulea al acestui turneu. Este extraordinar”, a declarat Halep conform DoarTenis.ro. 

Totodată, Simona Halep a doborât și câteva recorduri în meciul din turul trei: cel mai lung meci de la actuala ediție și a egalat recordul all-time al numărului de game-uri într-un meci feminin la acest turneu.

Tag-uri:
halep, simona halep, declaratii, calificare, optimi, australian open, Lauren Davis, victorie, recorderi

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-933.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-933-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Numărul 1 WTA a salvat trei mingi de meci în decisiv și a mărturisit la interviul de după terminarea partidei: „A fost cu siguranţă un meci dificil, atât de lung… Nu am mai jucat un al treilea set atât de lung, astfel că sunt fericită că am putut sta...

Preluat de la EVZ