Țiriac a fost căsătorit o singură dată și  are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relaţie care nu a fost niciodată oficială, scrie Mediafax. 

Omul de afaceri are trei copii recunoscuţi ofical: Ion Ion (42 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana (20 ani) şi Karim (23 de ani) din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată și au făcut doi copii. 

Acum, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Ioana, Ion Ţiriac asigurându-le tot ce au nevoie. 

Tag-uri:
tiriac, ion tiriac, Sophie Ayad, galerie foto, copii, sotii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-927.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-927-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Țiriac a fost căsătorit o singură dată și  are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relaţie care nu a fost niciodată oficială, scrie Mediafax. Omul de afaceri are trei copii recunoscuţi ofical: Ion Ion (42 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana...

Preluat de la EVZ