După ce europarlamentarul PSD Cătălin Ivan l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, șeful PSD a avut pregătit răspunsul pentru tânărul coleg.

“Am auzit un băiat foarte obraznic și foarte vocal căruia i se apasă pe un buton – lui și altor trei, că sunt un grup de patru, cu butoanele la ei tot timpul. Am vorbit și cu ai mei colegi. Nu îmi aduc aminte să fi oprit vreo ședintă ca să mă uit la Suleyman Magnificul. Este o prostie, cred că am vazut câteva episoade în urmă cu câțiva ani, dar oricum s-a terminat de mult timp. Mă mai uit la filme din când în când. Ce să fac… mai greșesc, mai citesc și câte o carte, dar o să îmi revin. Dacă nu este bine… nu mă mai uit la filme”, a zis Liviu Dragnea.

Cătălin Ivan a susținut, duminică, într-o postare pe Facebook, că liderul PSD a suspendat o ședință la partid ca să vadă Suleyman Magnificul.

Interesant este și faptul că analiza europarlamentarului Cătălin Ivan coincide cu momentele criticare de analiștii politici. 

“Ne-am amuzat când (Liviu Dragnea, n.r.) a suspendat o şedinţa la partid ca să vadă Suleyman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistica nouă. După criza Shhaideh a urmat criza Plumb şi Shhaideh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleyman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a scris Cătălin Ivan pe contul său de Facebook.

Tag-uri:
dragnea, ivan, psd, tudose, europarlamentari psd, suleyman, magnificul

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1098.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1098-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
După ce europarlamentarul PSD Cătălin Ivan l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, șeful PSD a avut pregătit răspunsul pentru tânărul coleg.'Am auzit un băiat foarte obraznic și foarte vocal căruia i se apasă pe un buton - lui și altor trei, că sunt un grup de patru, cu butoanele...

Preluat de la EVZ