Fie că alegi să completezi talonul din ziar sau să accesezi http://evz.ro/abonamente.html și te abonezi online, prin SMS, sau prin MP/OP, un abonament pe minimum 6 luni la Evenimentul zilei te poate ajuta să călătorești sau să intri în posesia altor premii inedite.

Prin tragere la sorți, poți câștiga o excursie pentru două persoane în Lefkada, seturi de bijuterii, parfumuri de lux, espressoare de cafea, storcătoare de fructe, grill-uri și bineînțeles, abonamente la Evenimentul zilei.

Pentru detalii suplimentare poți accesa http://evz.ro/abonamente.html, suna la numerele de telefon 021.527.11.14 / 021.527.11.15 sau trimite un email la abonamente@evz.ro.

Mult succes !

Tag-uri:
vacanta, grecia

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1081.pnghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1081-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialBanii tai
Fie că alegi să completezi talonul din ziar sau să accesezi http://evz.ro/abonamente.html și te abonezi online, prin SMS, sau prin MP/OP, un abonament pe minimum 6 luni la Evenimentul zilei te poate ajuta să călătorești sau să intri în posesia altor premii inedite.Prin tragere la sorți, poți câștiga o excursie pentru...

Preluat de la EVZ