“Discuţiile că am amânat termenul, dar nu şi cel de plată, sunt o eroare. Toţi contribuabilii sunt asiguraţi medical. Noi vom veni cu soluţia cea mai bună. Vom vedea care este cel mai bun termen de depunere. Va fi pe estimare. Cei care au depus formularele nu trebuie să le mai depună încă o dată. Vor fi multe lucruri de reformă şi surprize în acest domeniu. Foarte mulţi funcţionari de la ghişeu dezinformează”, a declarat Teodorovici.

Ministrul l-a atacat și pe parlamentarul PNL, Florin Câţu, despre care a declarat că este „pe lângă subiect”, în ceea ce privește impozitul pe gospodărie.

“Câţu nu a fost pe subiect. E complet fals ideea cu impozitul pe gospodărie. Vreau simplificare în sistem”, a mai spus Teodorovici în direct la Antena 3.

Tag-uri:
formularul 600, teodorovici, ministru, finantelor, contribuabili

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-760.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-760-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialEconomie
'Discuţiile că am amânat termenul, dar nu şi cel de plată, sunt o eroare. Toţi contribuabilii sunt asiguraţi medical. Noi vom veni cu soluţia cea mai bună. Vom vedea care este cel mai bun termen de depunere. Va fi pe estimare. Cei care au depus formularele nu trebuie să...

Preluat de la EVZ