Potrivit informațiilor oferite de un purtător de cuvânt al armatei, „forţele de apărare din Israel au vizat sisteme de control iraniene în Siria care au trimis drona în spaţiul aerian israelian”, a declarat locotenentul Jonathan Conricus pe Twitter, menționând că piloții sunt în siguranță și nu au fost răniți în urma incidentului aviatic.

Un comunicat al armatei a precizat că forţele israeliene au identificat o „dronă iraniană” lansată din Siria şi a interceptat-o în spaţiul aerian israelian cu un elicopter de luptă, scrie Agerpres.

Poliţia a anunţat că avionul F16 s-a prăbuşit în regiunea Jezreel, la est de oraşul Haifa, în nordul Israelului. „Iranul este responsabil de această gravă încâlcare a suveranităţii israeliene”, a mai punctat purtătorul de cuvânt al armatei, Jonathan Conricus. 

Tag-uri:
incident aviatic, avion lupta, avion israelian, avion prabusit, drona, armata, atacuri armata

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-761.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-761-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit informațiilor oferite de un purtător de cuvânt al armatei, „forţele de apărare din Israel au vizat sisteme de control iraniene în Siria care au trimis drona în spaţiul aerian israelian”, a declarat locotenentul Jonathan Conricus pe Twitter, menționând că piloții sunt în siguranță și nu au fost răniți...

Preluat de la EVZ