„Faptul că distinsul COLDEA nu răspunde pentru nimic, ba chiar predă la Cluj, la “Babeş-Bolyai”, este emblematic pentru țara noastră. Însă abia titlul cursului pe care îl predă e de-a dreptul o CAPODOPERĂ: “Intelligence şi decizie politică”! 🙂 …Ei, ce ziceți, nu e o capodoperă, din toate punctele de vedere? Adevărul e că n-ai putea găsi pe toată planeta o persoană care să se priceapă mai bine la mixul dintre servicii și politică! Nimeni nu le-ar putea explica mai bine cursanților modul cum “intelligence”-ul trece peste VOTUL oamenilor și conduce el cum are chef această țară…”, a scris pe o rețea de socializare Pleșoianu.

Totodată, deputatul PSD a precizat că pe Florian Coldea l-a adus la Universitate Marian Ivan – care a plecat apoi rector la Academia SRI, respectiv cursul de master pe care-l predă fostul prim-adjunct al directorului SRI la UBB a fost predat în trecut de Mireille Rădoi, fosta șefă de promoție a Academiei SRI.

„În plus, pentru ca_CAPODOPERA să fie de-a dreptul divină, mai trebuie notat un lucru. Pe domnul Coldea l-a adus la “Babeş-Bolyai” domnul Marian Ivan. Ivan conducea Departamentului „Studii de Securitate”, unde predă acum COLDEA. Ce a făcut domnul Ivan după aceea? …A plecat rector la Academia SRI. :). Încă un detaliu interesant – cursul de master pe care-l predă Coldea la UBB a fost predat în trecut de Mireille Rădoi, fosta șefă de promoție a Academiei SRI… 🙂 …Eu sunt de părere că la “Babeș-Bolyai” nu e un cuib al Noii Securități. Doar niște oameni răi, niște “corupți” și niște “penali” ar zice așa ceva. …Nu? :)” a argumentat Pleșoianu.

Tag-uri:
plesoianu, cuib al noi securitatii, corupti, penali

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-784.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-784-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Faptul că distinsul COLDEA nu răspunde pentru nimic, ba chiar predă la Cluj, la 'Babeş-Bolyai', este emblematic pentru țara noastră. Însă abia titlul cursului pe care îl predă e de-a dreptul o CAPODOPERĂ: 'Intelligence şi decizie politică'! 🙂 ...Ei, ce ziceți, nu e o capodoperă, din toate punctele de...

Preluat de la EVZ