„Am primit o invitaţie de la domnul Claudiu Manda şi am confirmat. Dacă eu clamez că oricine e obligat să se prezinte în faţă comisiilor de anchetă şi nu numai, trebuie să mă prezint şi eu, nici nu mi-a trecut prin cap că aş putea să procedez altfel” a anunțat Călin Popescu-Tăriceanu într-o declarație de presă la Sinaia, după școala de iarnă a tineretului ALDE.

Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control a SRI, a declarat, în 31 ianuarie, că Liviu Dragnea va fi audiat, în mod sigur, în comisia de control SRI, după ce şi-a manifestat interesul în acest sens, data audierii urmând să fie stabilită în cadrul forului legislativ.

Totodată, Manda a precizat că şi Călin Popescu Tăriceanu, George Maior, Florian Coldea, Traian Băsescu, Victor Ponta vor fi invitaţi la audieri în cadrul Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI.

„Sunt patru persoane despre care am spus public că intenţionăm să le invităm în perioada imediat următoare şi, probabil, va fi invitat şi domnul Dragnea. Domnul Coldea, domnul Maior, domnul Băsescu şi domnul Tăriceanu. Intenţionăm să-i invităm la comisie pe toţi, în măsura în care doresc, pot”, a precizat Manda.

Tag-uri:
presedintele senatului, tariceanu, audieri, comisia de control a sri, prezinta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-790.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-790-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Am primit o invitaţie de la domnul Claudiu Manda şi am confirmat. Dacă eu clamez că oricine e obligat să se prezinte în faţă comisiilor de anchetă şi nu numai, trebuie să mă prezint şi eu, nici nu mi-a trecut prin cap că aş putea să procedez altfel” a...

Preluat de la EVZ