Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție (DGA) au anunțat că funcționarul este cercetat în stare de libertate, după ce a pretins 2.000 de euro mită pentru a concesiona două locuri de veci, potrivit Mediafax.

„Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) -Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Călăraşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au realizat, în cursul zilei de vineri, 9 februarie, acţiunea de prindere în flagrant a unui angajat cu funcţie de conducere din cadrul primăriei, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 2.000 euro de la o persoană, pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu”, se afirmă prin comunicatul DGA.

La 7 februarie 2018, un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul în cauză a sesizat S.J.A Călărași cu privire la faptul că angajatul primăriei i-a cerut o sumă de bani consistentă pentru a concesiona două locuri de veci, potrivit procurorilor.

„Denunţul a fost înaintat de îndată şi înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, în baza acestuia, echipa operativă alcătuită din ofiţeri D.G.A. şi procurorul de caz realizând prinderea în flagrant a funcţionarului, după ce a primit, cu titlu de mită, suma menţionată”, potrivit comunicatului DGA.

Inculpatul a fost reținut, vineri, pentru cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de luare de mită. În cursul serii aceleiași zi, procurorii au dispus cercetarea în stare de libertate.

Tag-uri:
Calarasi, loc de veci, mita, primarie, DGA

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-801.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-801-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție (DGA) au anunțat că funcționarul este cercetat în stare de libertate, după ce a pretins 2.000 de euro mită pentru a concesiona două locuri de veci, potrivit Mediafax.„Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) -Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Călăraşi, sub coordonarea procurorului de...

Preluat de la EVZ