Artista a avut un moment în care a vrut să plece de acasă, pentru a se muta la iubitul ei de atunci, mărturisește mama cântăreței.

Cu toate acestea, Gina Matache a avut doar cuvinte de laudă față de fiica ei, despre care a spus că a fost o fata cuminte.

„N-a fost rebelă în copilărie. A avut un singur moment când a vrut să se mute cu prietenul său şi nu ştia cum să-mi spună. A căutat ea un motiv de ceartă ca să plece de acasă. Am surprins-o făcându-şi bagajele şi i-am zis: „Măi, dacă tot vrei să pleci, de ce nu-mi spui mie, că te ajut eu să-ţi duc bagajele!”. Şi m-a privit nedumerită”, a precizat Gina Matache, intr-un interviu pentru revista Taifasuri.

„N-a avut timp să fie rebelă, pentru că meseria nu i-a permis. Studiind la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” pian şi flaut, trebuia să exerseze mereu, altfel îşi pierdea îndemânarea. Nici în vacanţe nu făcea pauze de la studiu. Apoi a început perioada cu trupa N&D. Nu prea a făcut năzbâtii, dar ţin minte că am plecat odată de acasă şi a chemat toţi copiii din bloc să petreacă la noi. Când ne-am întors am altoit-o şi eu, şi taică-su. Aia a fost singura ei petrecere, că nici acum nu face”, a mai spus mama Deliei.

Tag-uri:
delia, artista, cantareata, iubire, copilarie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-765.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-765-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Artista a avut un moment în care a vrut să plece de acasă, pentru a se muta la iubitul ei de atunci, mărturisește mama cântăreței.Cu toate acestea, Gina Matache a avut doar cuvinte de laudă față de fiica ei, despre care a spus că a fost o fata cuminte.„N-a...

Preluat de la EVZ