Decebal Draghiş, din Neamț, este unul din martorii importanți în acuzarea fostului primar Gheorghe Ștefan în dosarul Microsoft.

Cei doi sunt acuzați că ar fi pretins unui om de afaceri un procent de 10% din suma care urma să-i fie atribuită de Administraţia Fondului de Mediu pentru două proiecte. În schimbul sumei de bani, cei doi au promis că vor interveni pentru ca cererile de finanțare ale acestuia să fie aprobate, potrivit News.ro.

„Pentru a disimula adevărata natură a provenienţei sumei de bani, Luminiţa Mazilu şi o altă persoană care a acţionat fără vinovăţie, ca urmare a instigării inculpatului Draghiş Decebal, au transferat banii respectivi în conturile unor societăţi comerciale în baza unor contracte de prestări servicii care, în realitate, nu au fost realizate niciodată. Sumele de bani reprezentând preţul traficului de influenţă, astfel introduse în circuitul civil, au fost în final, în cea mai mare parte, retrase în numerar şi predate de doi intermediari inculpatului Draghiş Decebal”, precizează DNA.

Tag-uri:
dna, microsoft, martor, Decebal Draghiş

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-787.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-787-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Decebal Draghiş, din Neamț, este unul din martorii importanți în acuzarea fostului primar Gheorghe Ștefan în dosarul Microsoft.Cei doi sunt acuzați că ar fi pretins unui om de afaceri un procent de 10% din suma care urma să-i fie atribuită de Administraţia Fondului de Mediu pentru două proiecte. În...

Preluat de la EVZ