Tragedia s-a produs în Joy City Mall din cartierul Xidan, una dintre cele mai aglomerate zone comerciale ale metropolei. Atacatorul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de către poliţişti, scrie Mediafax. 

13 persoane au fost transportate la spital, iar o femeie a murit din cauza rănilor grave. Potrivit serviciului de ambulanţă, răniţii se află în stare stabilă.

Atacatorul, originar din provincia nordică Henan, a declarat în faţa anchetatorilor că “a vrut să-şi exprime nemulţumirea”, fără a fi oferite detalii suplimentare.

Autoritățile anunță că incidentul nu are o natură teroristă, fiind vorba cel mai probabil despre o persoană cu afecţiuni psihice sau cu probleme personale. Cuţitele sunt cel mai frecvent utilizate în astfel de atacuri, întrucât controlul armelor este extrem de strict în China.

Rata criminalităţii este extrem de scăzută în China în comparaţie cu alte ţări, în condiţiile în care securitatea este ridicată în special în marile oraşe.

Tag-uri:
Beijing, atac, cutit, china, mall, victime, Joy City Mall

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-833.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-833-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Tragedia s-a produs în Joy City Mall din cartierul Xidan, una dintre cele mai aglomerate zone comerciale ale metropolei. Atacatorul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut de către poliţişti, scrie Mediafax. 13 persoane au fost transportate la spital, iar o femeie a murit din cauza rănilor grave....

Preluat de la EVZ