O femeie a fost ucisă și alte 12 persoane au fost rănite, astăzi, după ce un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat oamenii aflați într-un centru comercial din capitala chineză Beijing, a anunțat poliția locală, relatează site-ul agenției Reuters.

Incidentul a avut loc în Joy City Mall din cartierul Xidan, una dintre cele mai aglomerate zone comerciale ale metropolei. Atacatorul, în vârstă de 35 de ani, a fost reținut de către polițiști.

Trei bărbați și zece femei au fost transportați la spital, iar o femeie a murit din cauza rănilor grave. Potrivit serviciului de ambulanță, răniții se află în stare stabilă.

Atacatorul, originar din provincia nordică Henan, a declarat în fața anchetatorilor că “a vrut să-și exprime nemulțumirea”, fără a fi oferite detalii suplimentare.

Potrivit informațiilor preliminare, incidentul nu are o natură teroristă, fiind vorba cel mai probabil despre o persoană cu afecțiuni psihice sau cu probleme personale. Cuțitele sunt cel mai frecvent utilizate în astfel de atacuri, întrucât controlul armelor este extrem de strict în China.

Rata criminalității este extrem de scăzută în China în comparație cu alte țări, în condițiile în care securitatea este ridicată în special în marile orașe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/atac-intr-un-mall-o-femeie-a-fost-ucisa-si-alte-12-persoane-au-fost-ranite-46693.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/atac-intr-un-mall-o-femeie-a-fost-ucisa-si-alte-12-persoane-au-fost-ranite-46693-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv