„Mă demachiez în fiecare seară, oricât de obosită aș fi după un spectacol. În plus, folosesc o mască de piersici foarte bună care îmi curăță tenul excelent. Mama mea și-o aplica des, cândva. Folosesc și alte măști naturale, deși recunosc că uneori îmi este lene”, a mărturisit Andra la TV. 

Andra şi Cătălin Măruţă cu siguranță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Totuși, multă lume s-a întrebat pe parcursul timpului dacă aceștia vor divorța vreodată sau dragostea lor este într-adevăr una care va rezista trecerii timpului. 

Recent, Andra a oferit presei mai multe detalii despre viața ei amoroasă. Până acum, artista părea a fi destul de secretoasă când venea vorba de această parte a trecutului ei.

Binecunoscuta artistă a avut, se pare, doar doi iubiți înainte de căsătorie.  „Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. 

Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, potrivit Libertatea.

Tag-uri:
andra, maruta, cuplu, secret, frumusete, dezvaluiri, casnicie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-822.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-822-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Mă demachiez în fiecare seară, oricât de obosită aș fi după un spectacol. În plus, folosesc o mască de piersici foarte bună care îmi curăță tenul excelent. Mama mea și-o aplica des, cândva. Folosesc și alte măști naturale, deși recunosc că uneori îmi este lene”, a mărturisit Andra la...

Preluat de la EVZ