Într-un videoclip postat pe Facebook, PNL prezintă comentariile mai multor membrii PSD, în frunte cu liderul partidului, Liviu Dragnea, care își dau cu părerea despre transferul contribuțiilor către angajat, măsură adoptată fără a fi fost inclusă în programul supus votului în alegeri.

Culmile ticăloșiei au fost atinse! Haosul fiscal, în care sunt cufundați azi românii de PSD-ALDE, își are sursa în transferul contribuțiilor integral către angajat. Este escrocheria fiscală prin care #PSDragnea s-a spălat pe mâini de programul pentru care a cerut votul la alegerile parlamentare.

În septembrie 2016, pentru PSD era o „bazaconie”, o măsură care „frizează absurdul”, ”trădare de țară”, „atentat la siguranța națională”, „aproape fascism”, șamd.

Dar, chiar PSD-ALDE a implementat măsura prin adoptarea OUG 79/2017, fără să fi fost cuprinsă în programul supus votului în alegeri!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Tag-uri:
pnl, contributii, haos, fiscal, psd, dragnea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-846.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-846-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Într-un videoclip postat pe Facebook, PNL prezintă comentariile mai multor membrii PSD, în frunte cu liderul partidului, Liviu Dragnea, care își dau cu părerea despre transferul contribuțiilor către angajat, măsură adoptată fără a fi fost inclusă în programul supus votului în alegeri.Culmile ticăloșiei au fost atinse! Haosul fiscal, în...

Preluat de la EVZ