Miriam Eugenia Soare a aflat în urmă cu un an că suferă de cancer la sân. Între timp, boala cumplită s-a extins la plămâni.

Sâmbătă, jurnalista a făcut febră șia a fost nevoită să ajungă la spital, în Germania, acolo unde se afla. Jurnalista a mărturisit că a fost nevoită să aștepte ore în șir pentru a fi îngeijită.

”Sper că până la moarte să nu mai ajung vreodată în Germania. Nu mai vreau nici limba să o aud, nici calmul lor să-l mai văd, vreau să uit că am trecut vreodată pe aici. Am stat de la ora 15,48 până la 23,10, cu febra 39, la camera de gardă, la urgenţa unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugându-mă de ei să-mi facă un antitermic intravenos. Şi asta în condiţiile în care am cancer pulmonar. Am zăcut că un câine cu perfuzia în venă pe holul spitalului.

* la camera de garda când am ajuns eu, eram 4-5 persoane. ATÂT.”, a scris Miriam Eugenia Soare pe Facebook.

Tag-uri:
jurnalista, medici, germania, cancer, urgente, garda

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-841.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-841-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Miriam Eugenia Soare a aflat în urmă cu un an că suferă de cancer la sân. Între timp, boala cumplită s-a extins la plămâni.Sâmbătă, jurnalista a făcut febră șia a fost nevoită să ajungă la spital, în Germania, acolo unde se afla. Jurnalista a mărturisit că a fost nevoită...

Preluat de la EVZ