Claudia a fost propusă spre eliminare din echipa „Faimoșilor” de către Diana Bulimar şi Anca Surdu.

Cântăreața a ajuns în țară, însă a preferat să nu facă niciun comentariu pe marginea eliminării sale. Cu toate acestea, Claudia a postat pe contul său de socializare câteva mesaje, în timp ce se afla în vizită la Anda Adam, și ea fostă concurentă la Exatlon.

Prezentă în casa Andei Adam, împreună cu băieţelul ei, vedeta a scris: “In timp ce eu si iubita mea Anda Adam ii sustinem pe #faimosii nostri,  Noah si Evelin se distreaza. Hai Faimosiiiii!!! Va iubim!”.

Plecarea Claudiei din competiție l-a afectat cel mai mult pe sportivul Cătălin Cazacu, între cei doi înfiripându-se o mică idilă, scrie Cancan.ro.

Cream i-a transmis încurajări și lui Cătălin, prin intermediul rețelei de socializare Instagram: “Bravo, Cătăăăă!” , a scris cântăreaţa, după ce Cazacu a câştigat o probă.

Tag-uri:
claudia, pavel, exatlon, cometitie, instagram, eliminare

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/untitled-8.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/untitled-8-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Claudia a fost propusă spre eliminare din echipa „Faimoșilor” de către Diana Bulimar şi Anca Surdu.Cântăreața a ajuns în țară, însă a preferat să nu facă niciun comentariu pe marginea eliminării sale. Cu toate acestea, Claudia a postat pe contul său de socializare câteva mesaje, în timp ce se...

Preluat de la EVZ