Marius Olteanu, procuror militar, spune că era client al restaurantului, nu al bordelului. „Nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat. E vorba de o declarație scoasă din context, în care se face referire la doi polițiști și imediat după aceea vine un proces de recunoaștere în care sunt indicat eu ca și client al restarantului.

Nu văd legătura. Pentru că nu se arată în procesul verbal de recunoaștere. Sunt lucruri scoase din context”, a explicat Marius Olteanu. 

Rețeaua nu făcea doar exploatarea sexuală a unor fete fără apărare, ci și trafic de persoane, către spațiul UE, la un nivel care constituia un pericol la siguranța națională. Ambele operațiuni, trafic transfrontalier de persoane și prostituție infantilă, sunt coordonate de la restaurantul ”Shanghai”, strada Ion Minulescu nr. 38 , Sector 3, București.

Tag-uri:
procuror, politisti, dosarul shanghai, bucuresti, proxenetism, chinezul mihai

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-820.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-820-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Marius Olteanu, procuror militar, spune că era client al restaurantului, nu al bordelului. „Nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat. E vorba de o declarație scoasă din context, în care se face referire la doi polițiști și imediat după aceea vine un proces de recunoaștere în care sunt...

Preluat de la EVZ