Un caz inedit a luat cu asalt presa internațională. Un bărbat arestat cu suspiciunea de trafic de cocaină stă de aproape o lună în arest cu drogul în corp.

Lamarr Chambers, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost arestat pe 17 ianuare de poliția din Essex. Suspectul a stabilit un nou record, polițiștii așteptând de 26 de zile ca suspectul să meargă la toaletă pentru a elimina drogul din corp.

Polițiștii cred că suspectul a înghițit cocaina pe care urma să o transporte ilegal, potrivit Daily Mail.

Bărbatul își pune viața în pericol, refuzând să elimine toxinele din organism și riscând să intre în șoc toxic.

Dacă suspiciunile polițiștilor se adeveresc, Lamarr Chambers va fi arestat pentru trafic de cocaină. 

Bărbatul este consultat zilnic de un doctor pentru a i se verifica starea de sănătate, însă se tem că dacă se va mai abține mult, intestinele ar putea să explodeze în el. 

Tag-uri:
suspect, barbat, arest, politisti, marea britanie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-859.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-859-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un caz inedit a luat cu asalt presa internațională. Un bărbat arestat cu suspiciunea de trafic de cocaină stă de aproape o lună în arest cu drogul în corp.Lamarr Chambers, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a fost arestat pe 17 ianuare de poliția din Essex. Suspectul...

Preluat de la EVZ