Ana Maria Pătru i-a denunțat la Inspecția Judiciară pe Lucian Onea, procuror șef al DNA – Serviciul Teritorial Ploiești și pe judecătorul George Dorel Matei, de la Curtea de Apel București. Prin denunțul făcut, fosta șefă ROAEP susține că cei doi au conspirat astfel încât dosarul acesteia să ajungă de la DNA Ploiești direct la Curtea de Apel București. Chiar în completul condus de Matei.

Ana Maria Pătru susține că în timp ce era cercetată de DNA Ploiești, procurorul Lucian Onea a amenințat-o că dacă nu va recunoaște faptele și nu va face denunțuri, va ajunge la George Dorel Matei pe care i l-ar fi prezentat ca fiind „un judecător anti-PSD”, care ii va aplica o pedeapsă de 5 ani închisoare.

Situația devine și mai complicată pentru magistrați după ce afirmațiile pe care Onea le-ar fi făcut în prezența fostei sefe AEP Ana Maria Pătru s-au adeverit, dosarul acesteia ajungând în camera preliminară fix la judecătorul George Dorel Matei, de la Curtea de Apel București.

Povestea integrală, pe luju.ro

Tag-uri:
dna, ploiesti, dna ploiesti, ana maria patru, george, matei, dorel, curtea de apel, cab

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-849.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-849-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ana Maria Pătru i-a denunțat la Inspecția Judiciară pe Lucian Onea, procuror șef al DNA – Serviciul Teritorial Ploiești și pe judecătorul George Dorel Matei, de la Curtea de Apel București. Prin denunțul făcut, fosta șefă ROAEP susține că cei doi au conspirat astfel încât dosarul acesteia să ajungă...

Preluat de la EVZ