Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj-Napoca, Carmen Jucan, a anunțat că poliţiştii fac investigaţii pentru depistarea lui Ioan Bene.

„Pe numele bărbatului (Ioan Bene – n.a.) a fost emis un mandat european de arestare. Poliţiştii fac, în continuare, investigaţii pentru depistarea lui”, a spus Jucan, pentru MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalul Cluj, Simona Trestian, a confirmat că mandatul european de arestare pe numele lui Ioan Bene a fost emis de Tribunalul Cluj.

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la 3 ani şi 8 luni la închisoare pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost dat în urmărire de poliţişti în 31 ianuarie, întrucât nu a putut fi găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla. La acea vreme, avocatul său a susţinut că acesta este plecat în concediu.

Tag-uri:
condamnat, ioan, bene, cluj, horea, uioreanu, gherla, penitenciar

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-911.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-911-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj-Napoca, Carmen Jucan, a anunțat că poliţiştii fac investigaţii pentru depistarea lui Ioan Bene.„Pe numele bărbatului (Ioan Bene – n.a.) a fost emis un mandat european de arestare. Poliţiştii fac, în continuare, investigaţii pentru depistarea lui”, a spus Jucan, pentru MEDIAFAX.Purtătorul de cuvânt al Tribunalul...

Preluat de la EVZ